Tjenester

LS Offset As

Ditt trykkeri

Menyer

Visittkort

Brevark

Brosjyrer

Kataloger

Folder

Plakater

Tidsskrifter

Hva gjør vi?

LS Offset As

Trykksaker – vi hjelper deg uansett format!

Vi trykker både digitalt og offset, og vi sørger for optimal leveranse basert på kvalitet og pris. Vår erfaring og kunnskap er din trygghet for det beste resultat.


Tjenester

LS Offset As

Menyer

LS Offset produserer iøyenfallende og fargerike menykart for café og restauranter. Ta kontakt for informasjon og forslag til design og trykk.

Visittkort

Visittkortet avslører deg. Vårt råd til våre kunder er å skape gode førsteinntrykk ved at visittkortet som skal leveres kunder og samarbeidspartnere gir nettopp et godt førsteinntrykk. Ved hjelp av kreativitet i farger og design skaper vi et blikkfang som gir et godt resultat – kontakt oss for priser og forslag.

Brevark

Utnytter du muligheten for merkevarebygging, logoeksponering og kontaktdeltajer i dine brevark? Kontakt oss for tilbud.

Brosjyrer

En flott firmabrosjyre er ditt forlengede visittkort. La din brosjyre ose av grafisk kvalitet og gjennomtenkte budskap. Gjennom erfaring og idéer bidrar vi til at din neste firmabrosjyre får «det lille ekstra!» Kontakt oss for informasjon

Kataloger

Produktkataloger går aldri av moten. Mange foretrekker å ha kataloger fra leverandører både digitalt og på papir. La oss bistå i produsere deres katalog.

Folder

Reklamefoldere forsterker din firmabrosjyre, enkel og effektiv markedsføring!

Plakater

LS Offset produserer reklameplakater og butikkmateriell i ulike former og farger. Plakater skaper stoppeffekter og kommunikasjon da de skaper blikkfang på lang avstand. Kontakt oss for tilbud.

Tidsskrifter

Vi trykker alle typer tidskrifter og magasiner. Kontakt oss for forslag og tilbud.

ID kort i plast

Trenger du eller din bedrift nye ID kort? Vi hjelper dere med trykk av ID kort i plast.