Om oss

LS Offset AS Sarpsborg

Vi er et tradisjonelt offset trykkeri, etablert i 1971 og feirer snart 50-års jubileum. Claes Lindstrøm startet det hele, mens det idag er hans sønn Claes Fredrik som styrer skuta mot 50-års jubiléet. Bedriften startet opp på Lillehammer, men flyttet etter par år til Sarpsborg hvor bedriften fortsatt er lokalisert idag. LS Offset sysselsetter seks årsverk med nevnte Claes Fredrik Lindstrøm som kaptein på laget.
Han har tråkker rundt på de ulike avdelingene siden guttedagene, og hans erfaring er unik. Kundene verdsetter bedriftens verdier og serviceinnstilling, noe som har medført mange og lange kunderelasjoner. Kundene er forøvrig fra hele landet, dog naturligvis mest lokalt i nærmiljøet.

Produkter

LS Offset produserer kataloger, magasiner og tidsskrifter, brosjyrer, plakater og småtrykksaker. Fargekart utgjør også en større del av produksjonen. Butikkplakater for ulike typer butikk-kampanjer utgjør også en del av produktporteføljen.

Teknisk informasjon

LS Offset sørger for bearbeidelse og tilrettelegging for trykk i vår reproavdeling. Vår ansatte er eksperter innenfor fagfeltet, noe som forminsker feiltrykk og omkjøringer. Ved behov for prøvetrykk sørger vi for dette og nøye gjennomgang med kunden. Har du spørsmål angående filformater? Vi deler gjerne tips or råd slik at du får sendt riktige filformater tilpasset trykk. Offset trykker vi på Roland 704 – 72 x 104 formatet, og med anbefalt gramvekter 80-500. Vi kjører fire farger samt lakk, matt og blank i samme prosess. Resultatet er kostnadseffektivt trykkarbeid med høy kvalitet.