Om oss

Ls offset ble etablert av Claes Lindstrøm på Lillhammer 1971. Vi flyttet til Ise i Sarpsborg i 1973

I 1978 flyttet vi inn i nye lokaler på tunejordet i Sapsborg I 1994 flytte vi vår reproavdeling fra Prostkrogsvei til et tilbygg i 2 etg.

Daglig leder er i dag Claes Fredrik Lindstrøm Han er sønn av Claes som startet det hele, og har vært med siden han kunne gå. Bedriften har i dag 6 ansatte og har kunder fra nærmiljøet, så vel som fra byråer i Oslo.

Våre produkter er Kataloger, tidsskrifter, brosjyrer, plakater.

Vi trykker fargekart for kunder som Jotun, Butinox, Alcro, scanox/Tyrelin og Nordsjø mm. Vi lever også ca. 12 -15 Kampanjer til Eurosko på et år. Ls offset har PDF-basert arbeidsflyt. Vi mottar de aller fleste kjente dokumentformat for både PC og MAC.

Filene blir bearbeidet og tilrettelagt for trykk ved hjelp av vår programvare. Vi lever prøvetrykk stort sett fra trykkmaskinen. Har du spørsmål angående filformat? Vi deg gjerne tips så du blir istand til å levere filer for trykking.

Under produksjonen av trykksaker anvendes moderne teknologi som gir våre kunder en rekke fordeler, på pris og kvalitet. Skal man være sikret en effektiv produksjon, er det av avgjørende med god arbeidsflyt.

Vår styrke er rask og sikker levering,

På trykksiden På trykksiden har vi Roland 704 Format 72x104 Annbefalt Gramvekt: 80-500 g. Her kan vi tilby 4 farger + lakk, både matt og blank maskinlakk i en og samme prosess. Dette gir en god overflate på trykksaken som hindrer blant annet avsmitting og fingermerker.

Vi kjøpte ny Klebemaskin 2014 80x100 cm - Falsemaskin K78 - falsmaskin K66 - falsemaskin K52 I 2004 kjøpte vi ny samlestifter med 4 lommer + omslagslomme.

Formater fra 9x12 cm til 30,5x34,9. Vanlig stift og løkkestift i tillegg har vi en håndstiftemaskin. Videre har vi hullemaskin - pakkemaskin 72x102 - pakkemaskin A3 - skjærmaskin.

På trykksiden Vi har også storfomat plotter fra Cannon Vi produserer plater på Ctp Programvare Photoshop - Illustrator - Freehand - QuarkXpress - InDesign - Acrobat mm. I dag har vi alt under samme tak. Repro-trykk og ferdiggjøring.